Van je hobby je werk maken.

Door de steeds grotere vraag van kennissen en bevriende ondernemers om een site te maken kwam ook de vraag, hoe pakken we dit nu netjes aan om alles overzichtelijk te houden. 

Precies maak er een bedrijf van.

Daaruit is vdPol Design ontstaan. Een klein bedrijf om kleine ondernemers, en gepassioneerde bloggers van een website te voorzien. Die passie zetten wij ook door, onze prijzen houden we laag, onze kwaliteit hoog, en de communicatie persoonlijk.

We zijn niet klassiek van een stoffige zolder kamer begonnen maar een rommelige studenten kamer in Groningen. Nu huisvesten wij in het mooie middelpunt van Drenthe, Hoogeveen.

 

 

 

Voor wie zijn wij er?

Eigenlijk voor iedereen, maar speciaal voor de mensen die geen grote dure luxe site willen maar gewoon een mooie site om hun bedrijf, blog of passie online te kunnen zetten. 

Zoals we zijn begonnen gaan we verder. Iedereen die een goede site wil is welkom om contact op te nemen. Wij zijn eerlijk in onze kwaliteiten, mogelijkheden en beperkingen. 

Willen wij niet staat niet bij ons in het woordenboek, lukt ons niet voor die prijs is wel mogelijk. Daarom raden wij u aan als u een zeer complexe opdracht heeft eerst even contact op te nemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Daarnaast hebben wij goed contact met collega’s in de branche waarvan we weten dat die grotere projecten met kwaliteit leveren en zijn niet te grootmoedig om u door te verwijzen naar hen.

Hoe doen we dat allemaal?

De prijs

Wij werken met WordPress als basis voor de sites. De kosten van WordPress als CMS (Content Management System) zijn laag, maar we gebruiken het vooral omdat het, het beheren van uw site eenvoudig en veilig maakt. Daarnaast werken we met een eigen hosting waardoor externe kosten voorkomen worden en de snelheid en veiligheid gegarandeerd blijft.

De kwaliteit

De kwaliteit is hoog omdat we dit doen uit passie. Wij gaan tot het uiterste om zelfs de kleinste schoonheidsfoutjes eruit te werken zodat we met trots de site aan u en de wereld kunnen presenteren. De middelen die we gebruiken zijn allen door ons getest voordat we die gebruiken voor uw site.

De communicatie

Wij staan voor een persoonlijke aanpak. Een site maken wij niet voor u maar met u. Iedereen heeft zijn eigen wensen en ideeën over hun ideale website. Door korte lijnen te houden en actief met de feedback om te gaan creëren we een site die u echt uw eigen kan noemen.