logo vdpoldesign rond zonder tekst

Home

Over ons

Praktische informatie

Blog

Contact

Over ons

Wie is vdPol Design en wat doen we?

Wie is vdPol Design

vdPol Design is ontstaan in 2018 vanuit een hobby in webdesign. Mijn voormalige carière was fysiotherapeut, dit heb ik jaren met plezier gedaan maar ik haalde steeds meer plezier uit het ontwerpen en realiseren van mooie websites en webapplicaties.

Waarom webdevelopment?

De vraag die ik vaak krijg is waarom ben je gestopt als fysiotherapeut, die is eigenlijk heel simpel te verklaren. Ik kon mijn creativiteit en energie er niet meer in kwijt, de verplichte sleur die vanuit de zorgverzekeraars kwam haalde alle plezier uit het vak, ik vond deze wel in webdesign, hier heb je toch de interactie met mensen. Krijg je ook uitdagingen in het zoeken naar de beste oplossing voor problemen. Ik haal er mijn energie uit om het mooiste product neer te zetten voor mijn klanten en de positieve feedback die daaruit komt.

Wie ben ik?

Ik ben Wouter (van der Pol), woon in het prachtige Wachtum waar ik geniet van de rust, samenhorigeheid en natuur met mijn vriendin en hond.

 

Voor wie is vdPol Design?

Ik merkte dat er een schakel ontbrak in de webdevelopment wereld voor particulieren en de MKB tussen zelf een website online zetten via bijvoorbeeld Wix of WordPress en een groot bureau inschakelen die voor een flinke prijs een website voor je maakt.

De kleine MKB-er wil gewoon een goede website, gevonden worden op Google en een mooi visitekaartje voor zijn bedrijf maar heeft niks aan een grote marketing campagne, of langdurige en vaak prijzige ontwikkeltijd van een website.

Die wil zijn eigen werk doen en de website moet er gewoon staan en goed zijn, geen poespas. Die schakel wil ik zijn, de poespas uit handen nemen, een gewoon goede website ontwikkelen waar de ondernemer geen omkijken naar heeft en waar ze trots op kunnen zijn. Die ook binnen het budget van een kleinere onderneming past.

Kernwaarden

VN Korte lijnen
VN Flexibiliteit
VN Voor elk budget een oplossing
VN Persoonlijk aanpak
VN Niet teveel hooi op de vork
VN Zeg wat je doet en doe wat je zegt